Objektumvédelem

A szolgáltatási és kockázatfelmérést a szolgáltatási szerződések előkészítése során végezzük el. A szolgáltatás és kockázatfelmerés célja, hogy cégünk a szolgáltatás felelősségbiztosításával összhangban felmérje az őrizendő objektum biztonsági helyzetét, a meglévő védelem gyenge pontjait, és az objektum veszélyeztetettségi szintjének meghatározását követően javaslatot tegyen az optimális védelmi rendszer kialakítására.

A szolgálat ellátására beosztott biztonsági őrök közül a legalkalmasabb személyt csoportvezetői feladatokkal bízzuk meg, aki a helyszínen koordinálja a szolgálati feladatok ellátását, a szolgálat vezénylésének rendjét, folyamatos kapcsolatot tart a megbízó képviselőjével, megszervezi az aktuálisan felmerülő vagyonvédelmi feladatok megoldását.

Az őrzés-védelmi feladatok végrehajtási lehetőségének biztosításához a biztonsági őröket korszerű URH adó-vevő berendezéssel látjuk el. Ez a megoldás teszi lehetővé, hogy a biztonsági őrök minden esetben kapcsolatot tudjanak tartani egymással, és amennyiben szükséges megtegyék a szükséges intézkedéseket.

A szolgálat ellátásáról Őrnapló-t vezetünk, amelyet az adott szolgálati helyen a megbízó részére hozzáférhető helyen tároljuk.

Biztonsági kamera, biztonsági személyzet, takarító