Rólunk

Cégünk munkatársai 20 éves szakmai múlttal rendelkeznek a vagyonvédelmi tevékenység területén, magas szintű kompetenciával biztosítjuk szolgáltatásainkat. Tevékenységünket a hatályos jogszabályok értelmében végezzük, fedhetetlen előéletű vagyonőrökkel, biztosítási fedezettel garantáljuk, hogy Ön és vagyona a legmagasabb fokú biztonságot élvezze. Megbízóink igényeit magas minőségű színvonalon látjuk el, kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélközpontú munkavégzésre, amelyet minden tekintetben rugalmasan, pontosan, maximális megbízhatósággal tudunk elvégezni. Az általunk alkalmazott technikák, szabványok, minőségirányítási rendszerek lehetővé teszik a munkafolyamatok nyomon követhetőségét, transzparenciáját, a szabályozottság minden esetben biztosított.

A P&K Szolgáltató Kft vezetői, managementje mind szakképzett, felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberek, akiknek a többéves szakmai tapasztalata és hozzáértése garantálja a kimagasló minőségi színvonalat és a teljes körű vevői megelégedettséget. Őreinket kulturált, jól megkülönböztethető, az időjárási viszonyoknak megfelelő egyenruhával, fényképes kitűzővel és a vonatkozó jogszabályokban szabályozott önvédelmi eszközökkel látjuk el.

Vagyonőreink rendelkeznek továbbá kommunikációs eszközökkel (rádiótelefon/URH rádió). Munkatársaink szakképzettek, megfelelnek valamennyi törvényben előírt olyan feltételeknek, melyek a személy- és vagyonőrök munkavégzésére vonatkoznak.

Őreink itt is megfordultak:

Link 1
Link 2

Biztonsági kamera, biztonsági személyzet, takarító